برندهای برتر دارو

در صورتی که قصد آشنایی با انواع داروها را دارید، با ما همراه باشید تا در این بخش از برند آنالیز انواع داروها را با توجه به دسته‌بندی‌های مختلف به شما معرفی کنیم. همچنین ما در ادامه این مقاله ۱۰ برند برتر آورده‌ایم که در زمینه پخش و فروش دارو مشغول فعالیت هستند. شما می‌توانید برای دریافت این خدمات و محصولات ابتدا ویژگی‌های هر یک از این مراکز و محصولات را بررسی کرده و برندی را که متناسب با شرایط شما است؛ انتخاب کنید. ضمن اینکه می‌توانید این برندها را از نظر موقعیت مکانی، امتیازات و خدمات با یکدیگر مقایسه کرده و در نهایت بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

انواع داروها

برای ساخت دارو ها از منابع مختلفی استفاده می‌شود، برخی از داروها دارای منشاء طبیعی مثل حیوانات و گیاهان هستند و برخی دیگر در صنایع تولید می‌شوند. خوب است بدانید اخیراً داروهای گیاهی زیادی وارد بازار شده است و این دارو ها به علم داروسازی کمک زیادی کرده‌اند. در مقابل برخی از داروها به طور کلی طی عملیات شیمیایی و آزمایشگاه و کارخانه‌ها ساخته می‌شوند.

معرفی داروهای مختلف

برخی دارو ها از مواد معدنی به دست می‌آیند که از جمله این دارو ها می‌توان به قرص های آهن، کلسیم و روی اشاره کرد. برخی دیگر از دارو ها با کمک باکتری ها ساخته می‌شوند که انسولین یک نمونه از این داروها می‌باشد. با کمک قارچ‌ها نیز داروهای پنی سیلین را می‌سازند. در این میان، از جمله داروهایی که دارای منشأ گیاهی می‌باشند، می‌توان به دیگوکسین یا مورفین اشاره کرد. برخی دیگر از دارو ها دارای منشاء انسانی هستند که از جمله آن‌ها می‌توان داروی hmg را نام برد. از داروهایی که در آزمایشگاه تولید می‌شوند، می‌توان به داروی کلرامفنیکل یا آمپی‌سیلین اشاره کرد.

انواع دارو از نظر مجوز فروش

داروهایی که دارای نسخه فروش هستند با نام Rx معروف هستند و این دارو ها فقط از طریق ارائه نسخه پزشک به فروش می‌رسند و بر روی آن‌ها عبارت فروش بدون نسخه پزشک ممنوع را می‌توان مشاهده کرد. برخی دیگر از دارو ها بدون نسخه به فروش می‌رسند و با نام (OTC) یا داروی بدون نسخه معروف هستند. این نوع دارو ها نیاز به نسخه پزشکی ندارند و با توجه به تجویز داروساز عرضه می‌شوند.

نوع دیگر از دارو ها که به آن‌ها GLS گفته می‌شود، داروی فروش عمومی هستند، این نوع دارو ها با توجه به درخواست بیمار به فروش می‌رسند و در واقع فروش آن‌ها آزاد می‌باشد. البته باید دقت کرد که این موضوع به این معنی نیست که این دارو ها خطری ندارند و نیازمند مشاوره نیستند.

انواع دارو ها از نظر طریقه مصرف

داروها از نظر نحوه مصرف نیز در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار می‌گیرند که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

داروهای خوراکی

داروهای خوراکی در شکل‌های مختلفی تولید می‌شوند و این دارو ها معمولاً به شکل کپسول، دراژه، قرص یا مایع به بیمار داده می‌شوند. با توجه به نوعی که داروهای خوراکی دارند، طریقه دادن آن‌ها به بیماران نیز فرق می‌کند.

داروهای مقعدی

برخی دیگر از داروهای موجود در بازار با نام دارویی مقعدی معروف هستند که به شکل شیاف بوده و باید داخل راست روده قرار گیرند. این داروها کم‌کم جذب می‌شوند و برای اینکه اثر کنند چند ساعت طول می‌کشد.

داروهای استنشاقی

این نوع دارو ها لازم است که به بخار آب اضافه شوند و سپس از طریق استنشاق وارد بدن بیمار شوند. داروهای استنشاقی معمولاً برای درمان درد بیماری‌هایی مثل آسم یا برونشیت به کار برده می‌شوند.

داروهای تزریقی

داروهای تزریقی را باید پرستار یا پزشک به بدن بیمار تزریق کند. داروهایی که روده نمی‌تواند آن‌ها را جذب کند، لازم است از طریق تزریق آمپول وارد بدن بیمار شوند. داروهایی مثل آنتی بیوتیک که دوز آن‌ها زیاد باشد، لازم است از طریق رگ جذب شوند.

داروهای قطره ای

داروهای قطره ای باید در چشم، گوش و بینی بیمار ریخته شوند. بنابراین شامل قطره گوش، قطره چشم و قطره بینی هستند. عرضه این دارو ها در یک شیشه کوچک که دارای قطره چکان است صورت می‌گیرد. داروهای قطره ای خوراکی نبوده و لازم است که از دسترس کودکان دور نگه داشته شوند.

سخن پایانی

پس از معرفی انواع دارو ها و ویژگی‌های آن‌ها در این قسمت از برند آنالیز ۱۰ برند برتر و مرکز معتبر را در این زمینه معرفی کرده‌ایم که شما می‌توانید از میان آن‌ها بهترین برند را با توجه به شرایط خود انتخاب کرده و در زمینه خدمات مربوط به دارو ها به آن مراجعه کنید.

سایر دسته‌بندی‌های پزشکی

جستجو در دارو

بر اساس محله ها



بر اساس امکانات

بر اساس امتیاز











  • <<
  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >
  • >>