ابزار پزشکی، اپتیکی و اندازه گیریاجاره و لیزینگانبوه سازی املاک و مستغلاتبانک ها و موسسات مالی و اعتباریتجهیزات ایمنیتجهیزات حمل و نقلتجهیزات ساختمانیجمع آوری، تصفیه و توزیع آبحمل و نقل آبیخدمات فنی و مهندسیدستگاه های برقیرایانه و فعالیت های وابسته به آنسیمان، آهک و گچشرکت‌های تجاری و بازرگانیصنايع دارویی و بهداشتیصنايع دامپروریصنايع دباغی، پرداخت چرمصنايع قند و شکرصنايع منسوجاتصنايع مواد و محصولات شیمیاییصنايع نساجیصنایع استخراج زغال سنگصنایع استخراج کانی های فلزیصنایع استخراج معادنصنایع استخراج نفت گاز و خدمات جنبی جز اکتشافاتصنایع برقصنایع بسته بندیصنایع پزشکی و آزمایشگاهیصنایع تجهیزات و لوازم ورزشیصنایع چوبصنایع حمل و نقل و بازرگانیصنایع خودروسازیصنایع دام و طیورصنایع ساخت محصولات فلزیصنایع سنگصنایع سیستم های تهویه مطبوعصنایع شیشهصنایع شیمیایی و پتروشیمیصنایع طلا و جواهراتصنایع غذاییصنایع فرآورده های آشامیدنیصنایع فلزیصنایع کاغذ و چاپصنایع کانی‌های غیر فلزیصنایع کشاورزیصنایع کشتیرانیصنایع لاستیک و پلاستیکصنایع ماشین های اداریصنایع ماهیگیریصنایع مبلمان و مصنوعات دیگرعرضه برق، گاز، بخار و آب گرمفعالیت ‌های هنری، سرگرمی و خلاقانهفعالیت‌های فرهنگی و ورزشیکاشی و سرامیکماشین آلات صنعتیمخابراتهتل و رستورانوسایل ارتباطی

برندهای برتر مخابرات

مخابرات امروزه نقش بسیار پررنگی در زندگی افراد ایفا می‌کند. چرا که انتقال هر نشانه، نوشته، صدا، تصویر را از راه سیم و امواج رادیویی و نور با دیگر سامانه‌های مخابراتی را مخابرات می‌گویند. بنابراین بخش مهمی از اقتصاد جهان را مخابرات تشکیل می‌دهد.

تاریخچه مخابرات

اولین وسایل مخابراتی شامل انواع طبل‌ها و دود بوده است که به این وسیله نوعی سیگنال برای گیرنده خود ارسال می‌کردند. بعد از آن از کبوترهای خانگی برای ارسال پیام استفاده می‌کردند. سپس در سال 1792 نخستین سامانه تلگرافی توسط کلود شب اختراع شد. البته تلگراف تجاری الکتریکی در سال 1839 افتتاح شد و بعد از آن رادیو تلویزیون و تلفن اختراع هایی بودند که توانستند این صنعت را دگرگون کنند. سپس اینترنت و شبکه های اینترنتی اختراع شد و سبب ارتباط و پیشرفت های جهانی گردید.

بررسی اجزاء اصلی مخابرات

سامانه‌های مخابراتی به طور کلی در سه دسته تقسیم بندی می‌شوند که به شرح زیر است:

  • فرستنده: فرستنده قسمتی از شبکه مخابرات را تشکیل می‌دهد که اطلاعات را می‌گیرد و آن را تبدیل به سیگنال می‌کند و سپس وارد کانال مخابراتی می‌کند.
  • کانال مخابراتی: این قسمت وظیفه حمل پیام و سیگنال را دارد و شامل کابل های مسی، فیبر نوری، هوا، فضا و … می‌شود.
  • گیرنده: در این قسمت از شبکه مخابراتی سیگنال دریافت می‌شود و سپس تبدیل به اطلاعات قابل استفاده می‌شود.

با این حال شبکه های مخابراتی باید دو طرفه باشند و یک دستگاه واحد به عنوان فرستنده و گیرنده عمل می‌کند که به آن ترانسیور می‌گویند. مثلاً تلفن همراه یک ترانسیور است و به آن ارتباط نقطه به نقطه می‌گویند چرا که یک فرستنده و یک گیرنده دارد. ولی مخابرات از راه ارسال رادیویی را ارتباط پخشی می‌نامند چراکه میان یک فرستند قوی و گیرنده‌های زیاد است.

نقش مخابرات در اقتصاد جامعه مدرن

از مهم‌ترین بخش‌های یک جامعه مدرن می‌توان به مخابرات اشاره کرد. به این صورت که در سال 2006 تخمین زده شده است که تقریباً 3 درصد سود خالص جهان به صنعت مخابرات برمی‌گردد. بنابراین می‌توان گفت توسعه شبکه مخابراتی می‌تواند سبب افزایش قابلیت بهره وری ملی و رشد اقتصادی شود از مهم‌ترین مزایای اقتصادی شبکه های مخابراتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد اشتغال و ارزش افزوده ناشی از هم افزایی اطلاعات
  • صرفه جویی در زمان
  • صرفه جویی در سوخت و تسریع فعالیت ها
  • خدمات مخابراتی شامل انتقال اطلاعات هستند و اطلاعات از عوامل مهم در توسعه اقتصادی است
  • کاهش هزینه مبادله و حمل نقل ب
  • بهبود اطلاعات بازار

سخن پایانی

با توجه به اینکه مخابرات و سرویس‌های مخابراتی این روزها پیشرفت زیادی کرده است و اکثر افراد درگیر آن هستند. از این رو سرویس‌ها و شرکت های بسیاری در حال ارائه خدمات مخابراتی هستند. بر همین اساس ما در ادامه این بخش از برند آنالیز 10 برند برتر در این زمینه را معرفی می‌کنیم تا شما با بررسی این مراکز بهترین گزینه را برای برآورده شدن نیازتان انتخاب نمایید.

سایر دسته‌بندی‌های صنعت

جستجو در مخابرات

بر اساس محله ها



بر اساس امکانات

بر اساس امتیاز

متاسفانه برندی مطالبق با ویژگی‌های جستجوی شما یافت نشد

معرفی برند با ویژگی‌های مورد نظر

  • <<
  • <
  • >
  • >>