ابزار پزشکی، اپتیکی و اندازه گیریاجاره و لیزینگانبوه سازی املاک و مستغلاتبانک ها و موسسات مالی و اعتباریتجهیزات ایمنیتجهیزات حمل و نقلتجهیزات ساختمانیجمع آوری، تصفیه و توزیع آبحمل و نقل آبیخدمات فنی و مهندسیدستگاه های برقیرایانه و فعالیت های وابسته به آنسیمان، آهک و گچشرکت‌های تجاری و بازرگانیصنايع دارویی و بهداشتیصنايع دامپروریصنايع دباغی، پرداخت چرمصنايع قند و شکرصنايع منسوجاتصنايع مواد و محصولات شیمیاییصنايع نساجیصنایع استخراج زغال سنگصنایع استخراج کانی های فلزیصنایع استخراج معادنصنایع استخراج نفت گاز و خدمات جنبی جز اکتشافاتصنایع برقصنایع بسته بندیصنایع پزشکی و آزمایشگاهیصنایع تجهیزات و لوازم ورزشیصنایع چوبصنایع حمل و نقل و بازرگانیصنایع خودروسازیصنایع دام و طیورصنایع ساخت محصولات فلزیصنایع سنگصنایع سیستم های تهویه مطبوعصنایع شیشهصنایع شیمیایی و پتروشیمیصنایع طلا و جواهراتصنایع غذاییصنایع فرآورده های آشامیدنیصنایع فلزیصنایع کاغذ و چاپصنایع کانی‌های غیر فلزیصنایع کشاورزیصنایع کشتیرانیصنایع لاستیک و پلاستیکصنایع ماشین های اداریصنایع ماهیگیریصنایع مبلمان و مصنوعات دیگرعرضه برق، گاز، بخار و آب گرمفعالیت ‌های هنری، سرگرمی و خلاقانهفعالیت‌های فرهنگی و ورزشیکاشی و سرامیکماشین آلات صنعتیمخابراتهتل و رستورانوسایل ارتباطی

برندهای برتر صنايع دامپروری

صنايع دامپروری به ‌صورت امروزی، در مقابل دام‌پروری سنتی عمر ناچیزی دارد. نیاز و احتیاج به تغذیه، انسان‌ها را وادار به شکار کرد. سختی شکار و خطراتی که داشت بشر را به فکر اهلی کردن و پرورش حیوانات انداخت. در ابتدا اهلی کردن حیوانات فقط به منظور استفاده از گوشت و پوست آن‌ها بود، ولی با گذر زمان پرورش حيوانات خدمات شایانی برای انسان‌ها به ارمغان آورد.

آشنایی بیشتر با صنايع دامپروری

شروع دام‌پروری نشانگر نخستین گام‌های رشد و پیشرفت انسان‌ها اولیه بود. گله داری نشانه برتری یک گروه نسبت به سایر گروه‌ها بوده، چنانچه بیشتر بودن تعداد دام هر طایفه نشانه قدرت، ثروت و پیشرفت آن‌ها نسبت به سایرین بود. بشر رفته‌رفته به حیوانات و اهلی کردن انواع آن‌ها روی آورد. حالا دیگر فقط برای گوشت و پوست آن‌ها را اهلی نمی‌کرد و استفاده‌های دیگری نیز برای آن‌ها اهمیت پیدا کرده بود. اهلی کردن دام‌ها در کارهای کشاورزی، جنگ، حمل‌ونقل، پوشاک و …کمک شایانی به انسان‌ها کرد. با زیاد شدن جمعیت و نیاز روز افزون انسان‌ها پرورش حيوانات امری رایج و ضروری شد. این در حالی بود که حتی نگهداری و پرورش دام به‌صورت سنتی نیز جوابگوی نیاز جامعه ماشینی را نبود. از این پس صنایع دامپروری به‌صورت امروزی آن پدید آمد و همچنان در حال رشد و گسترش است.

توسعه صنایع دامپروری

 رشد و توسعه هر صنعت در گروه علم و دانش مربوط به آن می‌باشد و صنعت دام‌پروری نیز از این امر مستثنی نیست. صنايع دامپروری باید جوابگوی نیاز روزانه افراد جامعه باشد و برای تامین این نیاز هر کاری که لازم باشد را انجام می‌دهند. در این صنعت تحقیقات گسترده‌ای صورت گرفته است؛ بنابراین می‌توان گفت صنعت دام‌پروری تا حدی پیشرفت کرده است که حتی بسیاری از حیوانات را به لحاظ ژنتیکی تغییر داده و بسیاری از عادات طبیعی آن‌ها را دستخوش تغییر کرده‌اند.

مثلاً در پرورش گوسفندان چندقلوزایی امری طبیعی شده است. در پرورش طیور نیز تا حد ممکن زمان بیداری آن‌ها را افزایش داده‌اند. همچنین در امر تغذیه آن‌ها نیز تغییرات اساسی روی داده است. علاوه بر این، دانشمندان، گونه‌های مختلفی را اصلاح کرده‌اند، به گونه‌ای که نژادهای کم بازده خود به خود حذف یا در معرض حذف قرار گرفته‌اند. به‌طور مثال برای گاوهای شیرده مقدار شیری که در یک شبانه روز تولید می‌کنند مد نظر قرار گرفته می‌شود. آبزیان نیز از این پیشرفت بی‌نصیب نمانده‌اند و آن‌ها را نیز در شرایط مساعد خودشان پرورش می‌دهند تا بتوانند بالاترین بهره را به دست آورند.

ارتباط صنايع دامپروری با صنايع دیگر

صنايع دامپروری همچنان در حال رشد و توسعه است. در چند سال اخیر مدافعان زیست محیطی در مقابل رشد این صنعت به مخالفت پرداخته‌اند و به دفاع از محیط زیست، مراتع و همچنین حیوانات به پا خواسته‌اند. دام‌پروری و دستاوردهای آن کمک‌های زیادی به سایر صنايع می‌کند. کودهای حیوانی مصرف کشاورزی دارند، پوست و پشم دام‌ها به صنعت نساجی و چرم خدمت می‌کند، شیر و فرآورده‌های آن صنعت لبنیات را رونق بخشیده است و… در کشور ما هنوز هم دام‌پروری کاملاً صنعتی نشده است و در بیشتر مناطق دام‌پروری به‌صورت سنتی رایج می‌باشد.

سخن پایانی

هر جامعه‌ای برای توسعه پایدار به فرآیند آموزشی مؤثر و دائمی نیاز دارد. صنعت دامپروری کشور که قسمت‌های آن همچنان با شیوه‌های قدیمی کم بازده مدیریت می‌شوند، به بازنگری اساسی به خصوص در حوزه های فنی و تخصصی نیاز دارد. به نظر می‌رسد با مورد توجه قرار دادن جایگاه فعلی صنعت طیور و دام در ایران و با در نظر گرفتن کارهای مختلف مؤثر بر حوزه کشاورزی بهتر است دو برنامه بلند مدت و کوتاه برای آینده هر چه بهتر این صنعت تدوین شود. با این حال اگر شما هم به دنبال به دریافت خدمات و محصولات مختلف در حوزه صنایع دامپروری هستید خوب است بدانید ما در ادامه این بخش از برند آنالیز 10 برند برتر و مرکز معتبر را به شما معرفی کرده‌ایم. پس شما می‌توانید بر اساس شرایط و نیاز خود این مراکز را بررسی کرده و بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

سایر دسته‌بندی‌های صنعت

جستجو در صنايع دامپروری

بر اساس محله ها



بر اساس امکانات

بر اساس امتیاز

متاسفانه برندی مطالبق با ویژگی‌های جستجوی شما یافت نشد

معرفی برند با ویژگی‌های مورد نظر

  • <<
  • <
  • >
  • >>